O nas


V današnjem času smo priča številnim vremenskim pojavom, ki so povezani s perečim problemom segrevanja ozračja. Preteklo leto se je v Sloveniji pojavil orkan, številne toče in druge naravne katastrofe. In prav to je čas, ko se moramo začeti zavedati, da je kakovostno zgrajena streha zelo pomembna za našo varnost.
Krovstvo in kleparstvo Kimovec se s svojo dejavnostjo ukvarja že od leta 1990. V času svojega delovanja smo si nabrali mnogo izkušenj. Pokrivali smo že vse:  novogradnje, stavbe kulturno zgodovinskega značaja, rekonstrukcije, razne adaptacije, prizidke, nadstreške, cerkve, šole, športne dvorane, industrijske hale, kmetijske objekte,…

Pri delu se trudimo, da upoštevamo vse strankine želje. Delo opravimo vestno, natančno, kvalitetno, v dogovorjenem roku in po ugodnih cenah. Dejavnik, ki je pri tem zelo pomemben je, da jamčimo za vsa izvedena dela z garancijo 10 let! Poleg tega pa še različni proizvajalci kritin nudijo garancije na izdelke, tudi do 50 let.
Več o garancijah si preberite tukaj.
V našem podjetju se trudimo, da smo vedno v koraku s časom. Zato redno obiskujemo in se izpopolnjujemo na raznih seminarjih in tečajih.
Podjetje je pooblaščeno z licencami za vse vrste kritin, poleg tega pa je usposobljeno za pravilno vgradnjo strešnih oken priznanega proizvajalca VELUX.
Imamo tudi vse potrebne certifikate za odstranitev in odvoz azbestne kritine, po želji pa vam pomagamo urediti EKO KREDIT za odstranitev azbestne kritine.
Nudimo brezplačno svetovanje na terenu in izdelavo brezplačne ponudbe, ki vam jo izdelamo v roku 48ur.
Poleg krovstva in kleparstva se ukvarjamo tudi s tesarstvom. Zaradi velikega povpraševanja smo se odločili, da svojo dejavnost razširimo tudi na področje urejanja podstrešja. Na vašo željo vam podstrešje pospravimo, odstranimo in odpeljemo vso “kramo” in vam podstrešje prenovimo.